Een flexibel auto abonnement dat
aansluit op jouw leven.

Onze visie

We geloven niet in stilstaan. We brengen dingen liever in beweging. Daarom zijn wij altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Net even handiger dan anderen.

Wat we doen

Onze droom is om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Maar voordat we die droom werkelijkheid maken, maken we eerst de auto's op die er nog zijn. Wist je dat er ontelbaar veel auto's stil staan bij de dealer?
Met het auto abonnement waar je blij van wordt, zetten we deze (bijna) nieuwe auto's bij jou voor de deur. We noemen het anyways.

De auto van iedereen, voor jou.

Eerst had je cassettebandjes, platen en cd’s. Nu luister je naar Spotify. Vroeger keek je nog tv, nu heb je Netflix. Tot voor kort moest je een auto huren, kopen of (private) leasen. Nu is er anyways.

Het auto abonnement waar je blij van wordt. Je stapt in. Stapt uit en zwaait al dat gedoe weg. Fijn hè, om verder te gaan?

Daar zijn wij het helemaal mee eens. En daarom blijven wij nadenken over slimme vooruitgang. Doen we gewoon. Het enige wat we niet kunnen fixen is de ochtendspits.

anyways. Ga mee vooruit.

signature

PS. Ik hoor graag je feedback op wesley@anyways.nl.

Wesley toot
tape
iPhone spotify

Wij zijn fris.

Dat voel je aan alles. Aan de lengte van onze zinnen. Aan ons taalgebruik. We zeggen nooit 'dat is nou eenmaal zo...'

We staan voor verbetering en houden van verandering. Met een groeiende groep enthousiaste mensen brengen we dingen in beweging. En laten we zien dat het anders kan.

Wil jij met ons mee bewegen en samen met ons de missie van anyways verder vormgeven? Stuur dan een mail naar: wesley@anyways.nl

anyways. Stap in. We rijden naar de toekomst

Je eigen auto

Elk moment opzegbaar

Één all-in bedrag voor alles

Binnen 72 uur voor de deur

Geen financieel gedoe (zoals BKR)