Klantenservice

Kan ik een auto uitkiezen?

Bij anyways kan je op onze website een auto uitkiezen. Dat wil zeggen dat je kan kiezen uit een stadsauto, een hatchback of een ruimtewagen.

Bij anyways bieden we je dus de mogelijkheid om een auto uit te kiezen die bij jou past. Heb je veel ruimte nodig? Dan kies je een ruimtewagen. Liever klein, fijn en lekker goedkoop? Kies dan een stadsauto.

Altijd een auto in topconditie

Bij anyways krijg je altijd een auto in topconditie, dat is beloofd. Welke kleur, uitvoering en ook welk merk of model je krijgt is even afwachten. Dat zie je op het moment dat je auto voor de deur wordt afgeleverd.

Keuze van merk, model, uitvoering, kleur en automaat

Wil je graag een rode elektrische BMW met schuifdak met trekhaak? Tja, dat is wat veelgevraagd bij anyways. We bieden je nog geen keuze in kleur, merk, type, uitvoering en/of accessoires.

Dat is jammer natuurlijk, dat begrijpen we. Daarvoor bieden we echter wél een supergoede prijs, nog betere voorwaarden en gewoon lekker veel rijplezier. En trust us, je krijgt echt wel een mooie auto van ons hoor!

Wel kan je kiezen voor een automaat. Die bieden we aan voor de Hatchback of de Ruimtewagen. Wil je graag een auto met automaat? Stuur dan een e-mail naar support@anyways.nl. O ja, de luxe van een automaat kost wél een kleine €35 per maand extra.

Je eigen auto

Elk moment opzegbaar

Één all-in bedrag voor alles

Binnen 72 uur voor de deur

Geen financieel gedoe (zoals BKR)